Resepi Air Hot Mocha

Resepi ini kiriman pembaca blog ini iaitu Kak Raja. Resepi air hot mocha ini memang mudah dan sesuai di nikmati pada waktu pagi atau petang. Kena time hujan lagi best. Jom kita pelajcara membuatnya

.

Resepi Air Hot Mocha

Bahan-Bahannya:
2cawan Susu Segar
2sudu besar koko
1sudu besar kopi
2sudu besar gula perang
Vanila extract
10-20gm chocolate masakan

Cara Membuat Resepi Air Hot Mocha
1. Masak susu hingga mendidih, tutup api.
2. masukkan koko, gula perang, kopi, 1st vanila extract n 1 bar chocolate. Kacau dan minum. Minuman sehat dan sedap di pagi hari

Hairul.Com: Terima kasih Kak Raja kerana sudi mengirimkan resepi air hot mocha ini. Selamat mencuba.



Email Rakan Email Rakan   
Anda Di Alu-Alukan

1. Jika anda suka artikel ini, klik button LIKE. Baru saya tahu anda sukakannya.
2. Anda boleh kongsi artikel dgn klik button share di atas atau share url link
3. Untuk button "Email Rakan", anda boleh email kepada diri sendiri terlebih dahulu dan kemudian forward kepada rakan anda.
4. Kalau nak Print, tekan pada keyboard anda: Ctrl dan P serentak.


Jom Sertai Fanpage Blog Ini
Anda akan dapat resepi percuma dan artikel terbaru.
Hanya klik button Like Page dibawah:


Nak TAMBAH INCOME Dgn BISNES MAKANAN???
Persediaan Terbaik Jika Anda Dibuang Kerja



Jom Belajar Bisnes Bun, Pau Dan Pizza, Klik Disini >>>>



Jom Belajar Bisnes Kek & Deco, Klik Disini >>>>



Jom Belajar Bisnes Putu Piring, Bambu dan Mayam. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Air, Dadih dan Dessert Hotel. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Roti Canai Dan Murtabak. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Aneka Cakoi dan Donut. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Aneka Taufufah dan Air soya. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Buat Website dan Grafik. Klik Disini >>>




1. Ebook Kek Batik Coklat Special
2. Ebook Mee Goreng Mamak Restoran
3. Ebook Potong Buah Style Hotel
4. Tips Memulakan Bisnes Makanan

Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.
Utk Ebook ini dihantar ke email anda pada hari ini juga

Artikel Menarik Blog Ini:
Artikel Gempak Blog Ini:
Ruangan Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. cicah biskut sedap tu..hehe

  2. Tak boleh jadi mesti buat satu.:-)

  3. sesekali boleh juga dilayan ni
    rasanya sesuai bila hari hujan
    hehe

  4. extract vanila tu camne ek? bukan perisa vanilla tu kan?

  5. hohoho boleh try nih. err bro ada teknik buat air kopi sesedap di kopitiam tak?

error: Content is protected !!