Resepi Air Hot Mocha

Resepi ini kiriman pembaca blog ini iaitu Kak Raja. Resepi air hot mocha ini memang mudah dan sesuai di nikmati pada waktu pagi atau petang. Kena time hujan lagi best. Jom kita pelajcara membuatnya

.

Resepi Air Hot Mocha

Bahan-Bahannya:
2cawan Susu Segar
2sudu besar koko
1sudu besar kopi
2sudu besar gula perang
Vanila extract
10-20gm chocolate masakan

Cara Membuat Resepi Air Hot Mocha
1. Masak susu hingga mendidih, tutup api.
2. masukkan koko, gula perang, kopi, 1st vanila extract n 1 bar chocolate. Kacau dan minum. Minuman sehat dan sedap di pagi hari

Hairul.Com: Terima kasih Kak Raja kerana sudi mengirimkan resepi air hot mocha ini. Selamat mencuba.

Anda Di Alu-Alukan

1. Jika anda suka artikel ini, klik button LIKE. Baru saya tahu anda sukakannya.
2. Anda boleh kongsi artikel dgn klik button share di atas atau share url link
3. Untuk button "Email Rakan", anda boleh email kepada diri sendiri terlebih dahulu dan kemudian forward kepada rakan anda.
4. Kalau nak Print, tekan pada keyboard anda: Ctrl dan P serentak.

Jom Sertai Fanpage Blog Ini
Anda akan dapat resepi percuma dan artikel terbaru.
Hanya klik button Like Page dibawah:




1. Ebook Kek Batik Coklat Special
2. Ebook Mee Goreng Mamak Restoran
3. Ebook Potong Buah Style Hotel
4. Tips Memulakan Bisnes Makanan

Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.
Utk Ebook ini dihantar ke email anda pada hari ini juga
Artikel Special Blog Ini:

KOLEKSI TESTIMONIAL BISNES MAKANAN
(Klik Arrow Kanan Utk Testimonial Seterusnya)


Artikel Menarik Blog Ini:

Nak TAMBAH INCOME Dgn BISNES MAKANAN???
Persediaan Terbaik Jika Anda Dibuang Kerja


Belajar Bisnes Bun, Pau & Pizza (Klik Sini)


Belajar Bisnes Kek Harijadi (Klik Sini)


Bisnes Putu Piring, Bambu & Mayam (Klik Sini)


Bisnes Air, Dadih & Dessert (Klik Sini)


Bisnes Roti Canai & Murtabak (Klik Sini)


Bisnes Aneka Cakoi & Donut (Klik Sini)


Bisnes Aneka Taufufah & Air soya (Klik Sini)


Bisnes Buat Website & Grafik (Klik Sini)


Artikel Gempak Blog Ini:

Comments

    • Hairul Hissam says

      Kena pula dgn oreo.. yummy… ๐Ÿ˜€

        • Hairul Hissam says

          dah bertahun2 juga tak makan oreo..
          benda jajan nie, bila saya terfikir pasal kesihatan.. mesti tak jadi nak beli..
          tapi kalau org lain beli, saya ngap ajeee. heee

          • says

            puteri tak suka oreo sangat..macam terover manis untuk puteri..hehe

            • Hairul Hissam says

              bahaya tu.. boleh kena kencing manis nanti.. Nasib baik cik puterikan tak sukakannya ๐Ÿ˜€

    • Hairul Hissam says

      Nie mesti peminat air mocha.. heee ๐Ÿ˜€

  1. says

    sesekali boleh juga dilayan ni
    rasanya sesuai bila hari hujan
    hehe

    • Hairul Hissam says

      Kalau hujan, satu jug pun boleh habis.. heee ๐Ÿ˜€

  2. lyn aziz says

    extract vanila tu camne ek? bukan perisa vanilla tu kan?

    • Hairul Hissam says

      boleh guna perisa vanilla tu… ๐Ÿ˜€

  3. says

    hohoho boleh try nih. err bro ada teknik buat air kopi sesedap di kopitiam tak?

    • Hairul Hissam says

      Tu kena tunggu ebook air kopi kopitiam.. heeeeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *