Resepi Roti Bun Pau Dan Pizza Dari Pengalaman Bekerja Hotel


.
Syukur alhamdulillah saya telah berjaya melancarkan Pakej Rahsia Bun. Resepi roti bun pau dan pizza di dalamnya memang best. Pakej ini dari pengalaman saya bekerja di hotel di bahagian pastry kitchen dan juga di tesco-bakery. Memang syok bekerja di hotel pastri kitchen yang memberi kebebasan kita menghasilkan aneka bun yang sedap.

Pakej RAhsia Resepi Bun Pau dan Pizza ini dalam bentuk Video Ebook

Pakej ini dalam bentuk video ebook. Dimana video dimuatkan di dalam ebook. Videonya mengajar dengan sangat terperinci dengan suara saya yang jelas step by step dari asas sehingga pandai. Segala rahsia bun pau dan pizza diajar. Resepi roti bun pau dan pizza yang diberikan memang lembut, gebu dan sedap.

Jika anda tidak pandai membuat roti bun pau dan pizza. Jangan risau. Kerana ramai yang telah berjaya membuatnya dengan video ebook ini. Ini kerana video ini boleh diulang-ulang videonya sehingga anda pandai. Inilah cara belajar terbaik untuk mereka yang tiada asas atau tidak pernah langsung buat bun pau dan pizza.

Jom lihat sendiri video preview 7 modul menarik di dalam pakej ini. Dan lihat sendiri hasil dari resepi roti bun pau dan pizza. Jom tonton video dibawah:
.


Video Preview Resepi Roti Bun Pau dan Pizza


Jika internet connection anda perlahan, elok anda klik play dan klik pause. tunggu sebentar dan klik play semula. Dan lihat sendiri hasil dari resepi bun, resepi pau dan pizza yang menarik.

.

bun

.

Testimonial Pakej RAhsia Resepi Roti Bun Pau Dan Pizza

Ramai yang telah berjaya belajar dan menjual bun hanya dengan panduan video ebook ini. Untuk detail testimonial, detail 7 modul ini dan banyak lagi. Untuk baca testimonialnya, jom ke laman web rahsia bun di: wwww.rahsiabun.com.

Jom belajar cara membuat resepi roti bun pau dan pizza dari hotel hanya di wwww.rahsiabun.com


Email Rakan Email Rakan   

Anda Di Alu-Alukan

1. Jika anda suka artikel ini, klik button LIKE. Baru saya tahu anda sukakannya.
2. Anda boleh kongsi artikel dgn klik button share di atas atau share url link
3. Untuk button "Email Rakan", anda boleh email kepada diri sendiri terlebih dahulu dan kemudian forward kepada rakan anda.
4. Kalau nak Print, tekan pada keyboard anda: Ctrl dan P serentak.

Jom Sertai Fanpage Blog Ini
Anda akan dapat resepi percuma dan artikel terbaru.
Hanya klik button Like Page dibawah:




1. Ebook Kek Batik Coklat Special
2. Ebook Mee Goreng Mamak Restoran
3. Ebook Potong Buah Style Hotel
4. Tips Memulakan Bisnes Makanan

Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.
Utk Ebook ini dihantar ke email anda pada hari ini juga
Artikel Special Blog Ini:

KOLEKSI TESTIMONIAL BISNES MAKANAN
(Klik Arrow Kanan Utk Testimonial Seterusnya)


Artikel Menarik Blog Ini:

Nak TAMBAH INCOME Dgn BISNES MAKANAN???
Persediaan Terbaik Jika Anda Dibuang Kerja


Belajar Bisnes Bun, Pau & Pizza (Klik Sini)


Belajar Bisnes Kek Harijadi (Klik Sini)


Bisnes Putu Piring, Bambu & Mayam (Klik Sini)


Bisnes Air, Dadih & Dessert (Klik Sini)


Bisnes Roti Canai & Murtabak (Klik Sini)


Bisnes Aneka Taufufah & Air soya (Klik Sini)


Bisnes Buat Website & Grafik (Klik Sini)


Artikel Gempak Blog Ini:

Comments

  1. says

    Wah sudah ada produk terbaru yang diperkenalkan. :-)

    • Hairul Hissam says

      tima kasih En akubiomed. semoga produk ini member manfaat kepada org ramai πŸ˜€

  2. says

    roti bun mmg sy suka..skrg klu kt pasaran mmg mahal. baik buat ada untungnya bkh mkn byk heee

    • Hairul Hissam says

      Kalo buat sendiri lagi syok.. dapat makan banyak kan cik suri πŸ˜€

  3. says

    Tahniah atas pelancaran produk baru ini tuan…
    Owh ya, kalau saya nak jual bun dalam bentuk packaging tu,
    expiry datenya tahan berapa lama ya?

    • Hairul Hissam says

      Terima kasih en Sepat.. Bun yg dipack akan tahan dalam seminggu.. tqvm ya.. πŸ˜€

  4. ciksu says

    Alhamdulillah, dah berjaya tranfer duit utk beli video ini. Ini hanya langkah pertama. Besar harapan agar niat ciksu ni nak tambah value bagi orang rasa roti yang sedap dan halal diberkati. Ciksu pun nak jadi pakar bun…boleh tak hairul he..he..he

    • Hairul Hissam says

      InsyaAllah hasilnya nanti sunggu berbaloi dengan pakej rahsia bun ini….

    • Hairul Hissam says

      Kena dapatkan pakej nya di http://www.rahsiabun.com Puan jelita..
      baru je tadi ada pembelian dari indonesia gunakan pembayaran western union…
      p/s: saya tak dapat nak bagi semua free sebab saya buat bisnes nie fulltime..

  5. says

    tapi saat ini sya tak ada di indonesia posisi sya ad di taiwan.klo taiwan duit berapa tu kak

    • Hairul Hissam says

      Oh dimana-mana pun boleh. Email saya di soalan@rahsiabun.com untuk bantuan dan keterangan lebih lanjut… tqvm ya.. πŸ˜€

    • Hairul Hissam says

      Rahsia bun special πŸ˜€

    • Hairul Hissam says

      Betul tu bro.. produk terbaru dan terbaik hairul.com… πŸ˜€

  6. says

    yummy..dpt buat bun sendiri mmg best..lebih2 lagi kalau dpt makan time panas…kalau x sedar..leh sumbt byk..ehehe..

    tahniah utk ebook terbaru..

    • Hairul Hissam says

      Tima kasih cik chii, betul tu..kalo dapat makan masa baru masak.. mmg lagi sedap…. tak cukup tangan nak makan.. he.he.he

  7. says

    antara makanan kesukaan aku ni
    wah, terbaik la kalau dapat buat sendiri

    • Hairul Hissam says

      Mmg untung kalo pandai buat sendiri.. boleh buat bisnes nanti πŸ˜€

  8. says

    hairul memang seorang usahawan internet yang berjaya.
    One day mesti berjaya mengukir nama yang GAH!

    “gambarsaya2” kacaklah :)

    • Hairul Hissam says

      Oh saya tak mencari nama en. nizam.. Sekadar mencari rezeki yg halal πŸ˜€

      p/s: gambar yg mana yg kacak tu.. he.he.he

  9. says

    hai kacaknya dia ni pandai memasak heeee

    • Hairul Hissam says

      boleh laaaa cik suri.. πŸ˜€

  10. salina says

    Terus trg sy kata bila tau je en.hairul buat pelancaran ebook bun ni, sy rasa mcm dah jumpa dgn kekasih hati. Dah cuba buat bun mengikut byk resepi tp semuanya buat sy fed up coz x mcm yg sy nak. Sy yakin ebook ini akan mengakhiri penantian sy selama ini..

    • Hairul Hissam says

      InsyaAllah, lepas nie puan dapat buat buat degn lebih baik. Ia bukan sahaja rahsia bun dari pengalaman saya tapi juga ditambah tips dari kedai roti dan kek makcik saya. πŸ˜€

  11. salina says

    Bab pglmn yg sy suka sgt tu. X semua org nak berkongsi tips n rahsia. Stkt nak cr resepi, mana2 pun boleh dpt.

    • Hairul Hissam says

      Itulah yg saya cuba kongsi dalam produk saya.. Agar ia praktikal kpd semua.. tima kasih cik salina πŸ˜€

    • Hairul Hissam says

      Mmg best ayat nie En Kamala…. “Makan sendiri pun sedap”

    • Hairul Hissam says

      Rugi kalo tak cuba En Izzuddin πŸ˜€

  12. norsiah says

    Salam, saya telah mencuba membuat roti berpandukan cd yang dibekalkan. Seronoknya kerana percubaan saya berjaya, hasilnye roti yang saya buat sedap, gebu dan lembut. Minum petang kami sekeluarga bersama kedatangan jiran yang tak diundang mendapat pujian.
    Pada mulanya saya memang keberatan untuk membeli cd tersebut tapi oleh kerana kawan saya yang memaksa akhirnya saya membelinya dan selepas percubaan pertama MEMANG TIDAK RUGI MEMBELINYA.

    terima kasih.

    • Hairul Hissam says

      Tima kasih puan nrosiah kerana sudi berkongsi kejayaan membuat bun dan roti.. semoga ia terus menceriakan keluarga puan norsiah ya…

  13. says

    Menarik ebook ni. sesuai utk sesiapa yg nak belajar memasak. Skrg belum nak beli lagi. Nnti ada rezeki dan kerajinan, sya akan dapatkan mana2 ebook anda. InsyaALLAH

    • Hairul Hissam says

      Terima kasih kerana sudi mendapatkan pakej saya. Amat dihargai πŸ˜€

  14. Abdu Manaf says

    salam….Terima kasih kerana berjaya mengeluarkan ebook ini, saya telah mencuba berpuluh kali untuk membuat bun, tapt kesemua nya tidak berjaya(bun menjadi keras).Hari ini sy tlh mencuba membuat bun seperti yg di ajar oleh Hairul ,alhamdulillah telah berjaya!!! sy sgt gembira tgk bun yg saya hasilkan sgt lembut dan gebu…terima kasih Hairul!!!

    • Hairul Hissam says

      Terima kaish en manaf kerna sudi menulis testimonial..dan tahniah kerana berjaya membuat bun ynag lembut dan gebu… tqvm πŸ˜€

      • Abdul Manaf says

        Insyaallah…sy akan beli ebook yg lain pulak, td bwak bun sosej dan kaya pergi rumah mak, sekejap ja habis semua ckp sedap dn lembut…

        • Hairul Hissam says

          Kalau sedap, mmg cepat je habis. Tahniah en manaf dan terima kasih kerana sudi membeli produk saya yg lain. πŸ˜€

          • Abdul Manaf says

            salam…hairul kalau sy nak beli komersial oven mcm di dlm video hairul berape harganya? Alhamdulillah sekarang ni dh byk tempahan sy terima dari pelangan yg igin kan roti sosej dan bun …sy cuma pakai oven jenama ELBA yg kecil, seperti dllm video hairul…tlg sy dpt kan kedai yg menjual oven tresebut…terima kasih!

            • Hairul Hissam says

              Tahniah kerana telah berjaya menjual bun. Support pembeli perlu melalui email. Minta tolong En manaf email saya spt yg diberitahu dalam pakej rahsia bun .. saya akan djawab dalam email. tima kasih ya πŸ˜€

  15. Aida ida says

    Assalam,klu saya nk beli pakj Rahsia Bun,kt mna paling hampir d tempt tinggal saya(Sepang)?,saya dh banyak kali belajar membuat roti,bun & pau tpi masih x berpuas hati…tq

    • Hairul Hissam says

      InsyaAllah dengan pakej rahsia bun ini, cik Aida akan dapat menghasilkan bun yg lembut dan gebu.. Pembelian boleh dibuat di link dibawah

      http://www.rahsiabun.com/beli.html

      Dvd akan diposkan ke rumah. tqvm ya..

      • Aida ida says

        insyaalah sya akn procd selewt2nya by nx wek,tq

        • Hairul Hissam says

          terima kasih.. InsyaAllah sangat berbaloi… πŸ˜€

  16. Ahmad Zainal says

    Aslmkm.
    Tuan Hairul. Semoga sihat-sihat dan dilimpahi RahmatNya selalu. Amin.
    Hari ni baru siap percubaan pertama buat bun setelah hampir sebulan beli ebook Tuan.
    Alhamdullah…menjadi. Para “juri” mengiktiraf kelembutam bun yang terhasil dan rasa yang menyelerakan….sampai juri paling kecik umur 2 tahun makan 1 bun kacang merah sampai habis…hilang penat tengok dia makan.
    Esok continue buat yang sosej punya pulak.
    Dengan ilmu yang Tuan curahkan…saya yakin Allah membalasnya dengan yang lebih lagi. Terima kasih.

    • Hairul Hissam says

      wsalam… Tahniah en zainal kerna berjaya buat bun. Wah, siap dapat pengiktirafan para juri. Tentu para2 juri gembira dan ceria dapat nikmati bun dari ayah sendiri. Terima kasih kerana sudi mendoakan kebaikan utk saya. Amin… πŸ˜€

  17. nor says

    Assalamualaikum,
    Alhamdulillah, pembelajaran melalui cd amat berkesan. Penjualan roti saya buat pun amat menyeronokkan. Ramai kawan-kawan kata memang sedap. Saya pun makin seronok membuat roti. Terima kasih En Hairul. Insyaallah nak beli cd yang lain pulak lepas ni….

    • Hairul Hissam says

      wsalam.. tahniah kak kerana dah start buat bisnes bun. Bisnes nie mmg seronok bila tengok pelangan puas hati dan suka produk kita. Lagi2 kalau pelangan yg sama beli berulang-ulang dgn wajah yg senyum gembira.. Mmg syok.. terima kasih kak πŸ˜€

  18. khairul says

    salam en hairol.pakej cakoi masih ada utk dijual lagi tak?saya berminat..tq

    • Hairul Hissam says

      wsalam.. yap masih dijual lagi.. tqvm πŸ˜€

  19. tuan mohd suhaimi says

    Alhamdulillah….akhirnya apa yang saya cari, dah pun saya jumpa dalam blok tuan. Terima kasih banyak-banyak la kerana telah mewujudkan blog ini. Memang, setelah saya mencuba salah satu resipi dalam blog tuan ternyata ianya menjadi sangat2. Saya bikin Roti Pau tempoh hari. Cukup cantik dan gebu……sekilo tepung pau yang saya guna, boleh buat pau dalam 30 biji. Mcm2 inti saya isi. Berbaloi sungguh beli cd ni. Jutaan terima kasih Hairul!!!!.

    • Hairul Hissam says

      Syukur En suhaimi berjaya buat pau dgn jayanya.. Mmg kenyang makan 30 biji pau… Yng bestnya pau nie boleh difrozen dan dipanaskan bila lapar. Tima kasih En suhaimi kerana sudi meninggalkan feedback disini.. πŸ˜€

  20. md.esham arafat says

    Saya menulis komen bukan untuk melariskan produk en.hairul,tapi sy nak komen secara ikhlas n jujur…..boleh dikatakan saya merupakan pelanggan tetap en.hairul bermula dari ebook taufufah lg hinggalah ebook bun ni….jujur saya katakan saya takda basic dalam bakeri ni,tapi lepas belajar dari ebook rahsia bun ni…BETUL2 MENJADI,,bun yg saya buat bukan sahaja gebu,lembut,malah sedap lg…..hampir tiap hari saya buat bun n tiap hari 1kg ja yg dibuat tapi lepas masak dalam masa 10minit habis dimakan keluarga,,,,ahli keluarga semua suka bun yg saya hasilkan….insyaALLAH skrg tgah mencari oven yg lebih besar n mixer sbb saya nak berniaga bakerilah…….

    • Hairul Hissam says

      Terima kasih en esham di atas maklum balas positif yg diberikan Semoga en esham berjaya berniaga bakeri nanti. Kalau tak keberatan tulis testimonial tersebut diruangan fb komen… πŸ˜€

  21. cik amira says

    Assalamualaikum. adakah tempahan untuk e-book masih lagi dibuka?

    • Hairul Hissam says

      Yap, dvd resepi rahsia bun masih dijual lagi. Alhamdulillah telah banyak membantu pembeli menjadi usahawan makanan…:D

  22. says

    saya ingin memiliki video bun ini..tawaran istimewa masih dibuka?
    saya merancang nak buka kedai roti.. boleh ke membantu atau beri pendapat dari pengalaman.
    terimakasih

    • Hairul Hissam says

      Maaf tiada tawaran istimewa.. Harga spt di dalam laman web http://www.rahsiabun.com
      InsyaAllah saya akan bantu melalui email support pembeli
      Elok tengok modul2nya di dalam laman web http://www.rahsiabun.com

      psst: resepi2 dalam pakej bun dilarang sama sekali untuk dishare diinternet… tqvm .:D

  23. CikChem says

    Salam En Hairul.
    Ada lagi ke E-Book resepi rahsia bun ni?
    Sy berminat nak beli.

    TQ.

    • Hairul Hissam says

      Masih dijual dan akan terus dijual selagi saya masih ada
      cara pembelian ada dlm laman web http://www.rahsiabun.com dan klik button pembelian.

  24. says

    Salam manis semanis-manisnya πŸ˜€

    Setelah begitu lama Kak Ummi membaca entri-entri hairul, maka terjumpalah dengan article ini….rasanya nak buka business sendiri…kalaulah dapat alangkah bagusnya..
    Still available lagike, macammane nak dapatkan e-book ini…kak Ummi terlamabat buka website…baru jumpa dengan chef pilihan hati kak Ummi ni… πŸ˜€

    • Hairul Hissam says

      Wsalam kak ummi. masih available dan dijual lagi.. terima kasih berminat kak ummi.. Cara pembelian ada dalam laman web http://www.rahsiabun.com . Kak ummi masuk laman web tersebut dan klik button pembelian. Semua maklumat pembelian ada dsiana…. Saya doakan kak ummi berjaya dalam bisnes bun nanti.. πŸ˜€

        • Hairul Hissam says

          terima kasih kembali.. πŸ˜€

  25. Easter Tom says

    Hai En. Hairul,

    Semoga En. Hairul sentiasa sihat dan terima kasih kerana memberi share tentang cara buat pau, bun dan pizza.

    Berapa ongkosnya dan bagaimanakah saya boleh mendapatkan manual buku tersebut.

  26. Asiah Hassan says

    As Salam,
    Chef Hairul,
    Saya berminat nak beli ebook resepi rahsia bun tuan

    • Hairul Hissam says

      wsalam, cara pembelian semua adalam dalam laman web dan klik button pembelian. πŸ˜€

  27. anis nabilah says

    As salam encik hairul.. masih ada lagi ke ebook bun pau piza ni? Berminat sgt2 after dah cuba pelbagai resepi.

  28. Noor Penang says

    salam chef..
    Ada lagi ke E-book buat bun ni.. utk tahun 2014
    sy berminat nak beli..
    macam mana ye?
    TQ

  29. nurhumairah says

    saya pun nak vedeo nie

  30. halimah razak says

    as-salam..
    pa kbr chef?
    sy berminat dgn pakej rahsia bun & pakej cakoi, masih ada utk di jual ka?
    sy nak tanya juga, E-book utk kuih tradisional cthnya serimuka, lapis,bingka dll ada tak di jual?
    tq

  31. endang susilowati says

    pingin jg mbaca ebook nya.tapi saya orang indonesia………. tidak faham bahasa malaysia…. Sayang sekali…………… Adakah panduan dg bahasa indonesia..?

    • Hairul Hissam says

      Setahu saya, bahasa malaysia dan bahasa indonesia tidak juah berbeza.. ramai juga pembelian dari indonesian sebelum ini… πŸ˜€

  32. hayati says

    Ada lg ke ebook nie

    • Hairul Hissam says

      Ya, masih dijual lagi.. tqvm

  33. alex says

    resepi bun ni sesuai untuk buat roti buger tak… saya berminat nak beli

    • Hairul Hissam says

      Resepi bun mmg boleh dibuat roti burger. ia akan lagi lembut πŸ˜€

  34. As says

    En Hairul

    Terima kasih …percubaan pertama saya berjaya. Suami dan ayah saya tak percaya itu roti yang dibuat sendiri di rumah. Saya hidangkan ketika panas. Saya berhasrat untuk berniaga dalam bidang ini bersama keluarga.. Perjalanan masih jauh tetapi langkah harus bermula hari ini. Doakan saya.

    • Hairul Hissam says

      Terima kasih diatas feedback tu. Saya doakan Puan As berjaya memulakan bisnes bun nanti.. qmin..

  35. nurpalestina says

    assalamualaikum.

    mohon pm harga

    syukran

  36. fatima says

    Salm encik blh bgi no hpon sya nk thu lebih lanjun tentng rahsian bun ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *