Resepi Roti Bun Pau Dan Pizza Dari Pengalaman Bekerja Hotel


.
Syukur alhamdulillah saya telah berjaya melancarkan Pakej Rahsia Bun. Resepi roti bun pau dan pizza di dalamnya memang best. Pakej ini dari pengalaman saya bekerja di hotel di bahagian pastry kitchen dan juga di tesco-bakery. Memang syok bekerja di hotel pastri kitchen yang memberi kebebasan kita menghasilkan aneka bun yang sedap.

Pakej RAhsia Resepi Bun Pau dan Pizza ini dalam bentuk Video Ebook

Pakej ini dalam bentuk video ebook. Dimana video dimuatkan di dalam ebook. Videonya mengajar dengan sangat terperinci dengan suara saya yang jelas step by step dari asas sehingga pandai. Segala rahsia bun pau dan pizza diajar. Resepi roti bun pau dan pizza yang diberikan memang lembut, gebu dan sedap.

Jika anda tidak pandai membuat roti bun pau dan pizza. Jangan risau. Kerana ramai yang telah berjaya membuatnya dengan video ebook ini. Ini kerana video ini boleh diulang-ulang videonya sehingga anda pandai. Inilah cara belajar terbaik untuk mereka yang tiada asas atau tidak pernah langsung buat bun pau dan pizza.

Jom lihat sendiri video preview 7 modul menarik di dalam pakej ini. Dan lihat sendiri hasil dari resepi roti bun pau dan pizza. Jom tonton video dibawah:
.


Video Preview Resepi Roti Bun Pau dan Pizza


Jika internet connection anda perlahan, elok anda klik play dan klik pause. tunggu sebentar dan klik play semula. Dan lihat sendiri hasil dari resepi bun, resepi pau dan pizza yang menarik.

.


.

Testimonial Pakej RAhsia Resepi Roti Bun Pau Dan Pizza

Ramai yang telah berjaya belajar dan menjual bun hanya dengan panduan video ebook ini. Untuk detail testimonial, detail 7 modul ini dan banyak lagi. Untuk baca testimonialnya, jom ke laman web rahsia bun di: wwww.rahsiabun.com.

Jom belajar cara membuat resepi roti bun pau dan pizza dari hotel hanya di wwww.rahsiabun.com



Email Rakan Email Rakan   
Anda Di Alu-Alukan

1. Jika anda suka artikel ini, klik button LIKE. Baru saya tahu anda sukakannya.
2. Anda boleh kongsi artikel dgn klik button share di atas atau share url link
3. Untuk button "Email Rakan", anda boleh email kepada diri sendiri terlebih dahulu dan kemudian forward kepada rakan anda.
4. Kalau nak Print, tekan pada keyboard anda: Ctrl dan P serentak.


Jom Sertai Fanpage Blog Ini
Anda akan dapat resepi percuma dan artikel terbaru.
Hanya klik button Like Page dibawah:


Nak TAMBAH INCOME Dgn BISNES MAKANAN???
Persediaan Terbaik Jika Anda Dibuang Kerja



Jom Belajar Bisnes Bun, Pau Dan Pizza, Klik Disini >>>>



Jom Belajar Bisnes Kek & Deco, Klik Disini >>>>



Jom Belajar Bisnes Putu Piring, Bambu dan Mayam. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Air, Dadih dan Dessert Hotel. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Roti Canai Dan Murtabak. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Aneka Cakoi dan Donut. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Aneka Taufufah dan Air soya. Klik Disini >>>



Jom Belajar Bisnes Buat Website dan Grafik. Klik Disini >>>


Ruangan Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Wah sudah ada produk terbaru yang diperkenalkan. :-)

  2. roti bun mmg sy suka..skrg klu kt pasaran mmg mahal. baik buat ada untungnya bkh mkn byk heee

  3. Tahniah atas pelancaran produk baru ini tuan…
    Owh ya, kalau saya nak jual bun dalam bentuk packaging tu,
    expiry datenya tahan berapa lama ya?

  4. Alhamdulillah, dah berjaya tranfer duit utk beli video ini. Ini hanya langkah pertama. Besar harapan agar niat ciksu ni nak tambah value bagi orang rasa roti yang sedap dan halal diberkati. Ciksu pun nak jadi pakar bun…boleh tak hairul he..he..he

  5. q sangat berminta bangt nak belajar bikin roti kak hairul..

    • Kena dapatkan pakej nya di http://www.rahsiabun.com Puan jelita..
      baru je tadi ada pembelian dari indonesia gunakan pembayaran western union…
      p/s: saya tak dapat nak bagi semua free sebab saya buat bisnes nie fulltime..

  6. tapi saat ini sya tak ada di indonesia posisi sya ad di taiwan.klo taiwan duit berapa tu kak

  7. wahh..ada rahsia bun plakk..

  8. produk terbaru dari hairul.com ke nie…

  9. yummy..dpt buat bun sendiri mmg best..lebih2 lagi kalau dpt makan time panas…kalau x sedar..leh sumbt byk..ehehe..

    tahniah utk ebook terbaru..

    • Tima kasih cik chii, betul tu..kalo dapat makan masa baru masak.. mmg lagi sedap…. tak cukup tangan nak makan.. he.he.he

  10. antara makanan kesukaan aku ni
    wah, terbaik la kalau dapat buat sendiri

  11. hairul memang seorang usahawan internet yang berjaya.
    One day mesti berjaya mengukir nama yang GAH!

    “gambarsaya2” kacaklah :)

    • Oh saya tak mencari nama en. nizam.. Sekadar mencari rezeki yg halal πŸ˜€

      p/s: gambar yg mana yg kacak tu.. he.he.he

  12. hai kacaknya dia ni pandai memasak heeee

  13. Terus trg sy kata bila tau je en.hairul buat pelancaran ebook bun ni, sy rasa mcm dah jumpa dgn kekasih hati. Dah cuba buat bun mengikut byk resepi tp semuanya buat sy fed up coz x mcm yg sy nak. Sy yakin ebook ini akan mengakhiri penantian sy selama ini..

    • InsyaAllah, lepas nie puan dapat buat buat degn lebih baik. Ia bukan sahaja rahsia bun dari pengalaman saya tapi juga ditambah tips dari kedai roti dan kek makcik saya. πŸ˜€

  14. Bab pglmn yg sy suka sgt tu. X semua org nak berkongsi tips n rahsia. Stkt nak cr resepi, mana2 pun boleh dpt.

    • Itulah yg saya cuba kongsi dalam produk saya.. Agar ia praktikal kpd semua.. tima kasih cik salina πŸ˜€

  15. Boleh buat meniaga nie. Buat makan sendiri pun sodap.

  16. Nie mesti cuba nie :) Great product!

  17. Salam, saya telah mencuba membuat roti berpandukan cd yang dibekalkan. Seronoknya kerana percubaan saya berjaya, hasilnye roti yang saya buat sedap, gebu dan lembut. Minum petang kami sekeluarga bersama kedatangan jiran yang tak diundang mendapat pujian.
    Pada mulanya saya memang keberatan untuk membeli cd tersebut tapi oleh kerana kawan saya yang memaksa akhirnya saya membelinya dan selepas percubaan pertama MEMANG TIDAK RUGI MEMBELINYA.

    terima kasih.

    • Tima kasih puan nrosiah kerana sudi berkongsi kejayaan membuat bun dan roti.. semoga ia terus menceriakan keluarga puan norsiah ya…

  18. Menarik ebook ni. sesuai utk sesiapa yg nak belajar memasak. Skrg belum nak beli lagi. Nnti ada rezeki dan kerajinan, sya akan dapatkan mana2 ebook anda. InsyaALLAH

  19. salam….Terima kasih kerana berjaya mengeluarkan ebook ini, saya telah mencuba berpuluh kali untuk membuat bun, tapt kesemua nya tidak berjaya(bun menjadi keras).Hari ini sy tlh mencuba membuat bun seperti yg di ajar oleh Hairul ,alhamdulillah telah berjaya!!! sy sgt gembira tgk bun yg saya hasilkan sgt lembut dan gebu…terima kasih Hairul!!!

    • Terima kaish en manaf kerna sudi menulis testimonial..dan tahniah kerana berjaya membuat bun ynag lembut dan gebu… tqvm πŸ˜€

      • Insyaallah…sy akan beli ebook yg lain pulak, td bwak bun sosej dan kaya pergi rumah mak, sekejap ja habis semua ckp sedap dn lembut…

        • Kalau sedap, mmg cepat je habis. Tahniah en manaf dan terima kasih kerana sudi membeli produk saya yg lain. πŸ˜€

          • salam…hairul kalau sy nak beli komersial oven mcm di dlm video hairul berape harganya? Alhamdulillah sekarang ni dh byk tempahan sy terima dari pelangan yg igin kan roti sosej dan bun …sy cuma pakai oven jenama ELBA yg kecil, seperti dllm video hairul…tlg sy dpt kan kedai yg menjual oven tresebut…terima kasih!

            • Tahniah kerana telah berjaya menjual bun. Support pembeli perlu melalui email. Minta tolong En manaf email saya spt yg diberitahu dalam pakej rahsia bun .. saya akan djawab dalam email. tima kasih ya πŸ˜€

  20. Assalam,klu saya nk beli pakj Rahsia Bun,kt mna paling hampir d tempt tinggal saya(Sepang)?,saya dh banyak kali belajar membuat roti,bun & pau tpi masih x berpuas hati…tq

  21. Aslmkm.
    Tuan Hairul. Semoga sihat-sihat dan dilimpahi RahmatNya selalu. Amin.
    Hari ni baru siap percubaan pertama buat bun setelah hampir sebulan beli ebook Tuan.
    Alhamdullah…menjadi. Para “juri” mengiktiraf kelembutam bun yang terhasil dan rasa yang menyelerakan….sampai juri paling kecik umur 2 tahun makan 1 bun kacang merah sampai habis…hilang penat tengok dia makan.
    Esok continue buat yang sosej punya pulak.
    Dengan ilmu yang Tuan curahkan…saya yakin Allah membalasnya dengan yang lebih lagi. Terima kasih.

    • wsalam… Tahniah en zainal kerna berjaya buat bun. Wah, siap dapat pengiktirafan para juri. Tentu para2 juri gembira dan ceria dapat nikmati bun dari ayah sendiri. Terima kasih kerana sudi mendoakan kebaikan utk saya. Amin… πŸ˜€

  22. Assalamualaikum,
    Alhamdulillah, pembelajaran melalui cd amat berkesan. Penjualan roti saya buat pun amat menyeronokkan. Ramai kawan-kawan kata memang sedap. Saya pun makin seronok membuat roti. Terima kasih En Hairul. Insyaallah nak beli cd yang lain pulak lepas ni….

    • wsalam.. tahniah kak kerana dah start buat bisnes bun. Bisnes nie mmg seronok bila tengok pelangan puas hati dan suka produk kita. Lagi2 kalau pelangan yg sama beli berulang-ulang dgn wajah yg senyum gembira.. Mmg syok.. terima kasih kak πŸ˜€

  23. salam en hairol.pakej cakoi masih ada utk dijual lagi tak?saya berminat..tq

  24. Alhamdulillah….akhirnya apa yang saya cari, dah pun saya jumpa dalam blok tuan. Terima kasih banyak-banyak la kerana telah mewujudkan blog ini. Memang, setelah saya mencuba salah satu resipi dalam blog tuan ternyata ianya menjadi sangat2. Saya bikin Roti Pau tempoh hari. Cukup cantik dan gebu……sekilo tepung pau yang saya guna, boleh buat pau dalam 30 biji. Mcm2 inti saya isi. Berbaloi sungguh beli cd ni. Jutaan terima kasih Hairul!!!!.

    • Syukur En suhaimi berjaya buat pau dgn jayanya.. Mmg kenyang makan 30 biji pau… Yng bestnya pau nie boleh difrozen dan dipanaskan bila lapar. Tima kasih En suhaimi kerana sudi meninggalkan feedback disini.. πŸ˜€

  25. Saya menulis komen bukan untuk melariskan produk en.hairul,tapi sy nak komen secara ikhlas n jujur…..boleh dikatakan saya merupakan pelanggan tetap en.hairul bermula dari ebook taufufah lg hinggalah ebook bun ni….jujur saya katakan saya takda basic dalam bakeri ni,tapi lepas belajar dari ebook rahsia bun ni…BETUL2 MENJADI,,bun yg saya buat bukan sahaja gebu,lembut,malah sedap lg…..hampir tiap hari saya buat bun n tiap hari 1kg ja yg dibuat tapi lepas masak dalam masa 10minit habis dimakan keluarga,,,,ahli keluarga semua suka bun yg saya hasilkan….insyaALLAH skrg tgah mencari oven yg lebih besar n mixer sbb saya nak berniaga bakerilah…….

    • Terima kasih en esham di atas maklum balas positif yg diberikan Semoga en esham berjaya berniaga bakeri nanti. Kalau tak keberatan tulis testimonial tersebut diruangan fb komen… πŸ˜€

  26. Assalamualaikum. adakah tempahan untuk e-book masih lagi dibuka?

    • Yap, dvd resepi rahsia bun masih dijual lagi. Alhamdulillah telah banyak membantu pembeli menjadi usahawan makanan…:D

  27. saya ingin memiliki video bun ini..tawaran istimewa masih dibuka?
    saya merancang nak buka kedai roti.. boleh ke membantu atau beri pendapat dari pengalaman.
    terimakasih

  28. Salam En Hairul.
    Ada lagi ke E-Book resepi rahsia bun ni?
    Sy berminat nak beli.

    TQ.

  29. Salam manis semanis-manisnya πŸ˜€

    Setelah begitu lama Kak Ummi membaca entri-entri hairul, maka terjumpalah dengan article ini….rasanya nak buka business sendiri…kalaulah dapat alangkah bagusnya..
    Still available lagike, macammane nak dapatkan e-book ini…kak Ummi terlamabat buka website…baru jumpa dengan chef pilihan hati kak Ummi ni… πŸ˜€

  30. Hai En. Hairul,

    Semoga En. Hairul sentiasa sihat dan terima kasih kerana memberi share tentang cara buat pau, bun dan pizza.

    Berapa ongkosnya dan bagaimanakah saya boleh mendapatkan manual buku tersebut.

  31. As Salam,
    Chef Hairul,
    Saya berminat nak beli ebook resepi rahsia bun tuan

  32. As salam encik hairul.. masih ada lagi ke ebook bun pau piza ni? Berminat sgt2 after dah cuba pelbagai resepi.

  33. salam chef..
    Ada lagi ke E-book buat bun ni.. utk tahun 2014
    sy berminat nak beli..
    macam mana ye?
    TQ

  34. saya pun nak vedeo nie

  35. as-salam..
    pa kbr chef?
    sy berminat dgn pakej rahsia bun & pakej cakoi, masih ada utk di jual ka?
    sy nak tanya juga, E-book utk kuih tradisional cthnya serimuka, lapis,bingka dll ada tak di jual?
    tq

  36. endang susilowati

    pingin jg mbaca ebook nya.tapi saya orang indonesia………. tidak faham bahasa malaysia…. Sayang sekali…………… Adakah panduan dg bahasa indonesia..?

    • Setahu saya, bahasa malaysia dan bahasa indonesia tidak juah berbeza.. ramai juga pembelian dari indonesian sebelum ini… πŸ˜€

  37. Ada lg ke ebook nie

  38. resepi bun ni sesuai untuk buat roti buger tak… saya berminat nak beli

  39. En Hairul

    Terima kasih …percubaan pertama saya berjaya. Suami dan ayah saya tak percaya itu roti yang dibuat sendiri di rumah. Saya hidangkan ketika panas. Saya berhasrat untuk berniaga dalam bidang ini bersama keluarga.. Perjalanan masih jauh tetapi langkah harus bermula hari ini. Doakan saya.

  40. assalamualaikum.

    mohon pm harga

    syukran

  41. Salm encik blh bgi no hpon sya nk thu lebih lanjun tentng rahsian bun ni

error: Content is protected !!