Kraftangan Sabun Hiasan Wangian, menghiasai rumah anda

smile kid

Cutenya teddy bear, ikan, kura-kura tu. Semasa saya berikan pada rakan dipejabat, semua tertarik dengan kecomelan kraftangan ini. Terutama untuk golongan hawa. Memang diorang suka. Ditambah lagi dengan kewangiannya, sudah pasti menjadi pilihan mereka.

Apa yang menarik kraftangan jenis ini amat mudah untuk dibuat. ia lebih mudah dan cepat disiapkan. Tak percaya, jom kita tonton video membuatnya. Video ini dihasilkan oleh saya sendiri

.


.
Tapi kraftangan sabun saya tu tak seberapa cantik.. Yelah first time saya buat. Belum lagi memperbaiki hasilnya. Jika anda betul-betul nak belajar membuat kraftangan yang lebih menarik dan boleh dikomersialkan atau dijual. Belajarlah dari sifunya di www.sabun.may.my. Dibawah nie hasil kraftangan sabun yang lebih baik dan boleh dijual.
.
sabun

.
Cantik kan kraftangannya. Nie baru power. Sekiranya anda berminat untuk belajar membuatnya, anda boleh mendapatkan panduan dan bekalan dari laman web www.sabun.may.my. Atau taip sahaja di browser anda dengan sabun.may.my .

Jom belajar buat sabun sekarang>>>>>>>>>>>

NANTI DULU: Banyak resepi best percuma di sidebar kanan blog ini
Atau klik dibawah untuk resepi special dari sayaEmail Rakan Email Rakan   
Anda Di Alu-Alukan

1. Jika anda suka artikel ini, klik button LIKE. Baru saya tahu anda sukakannya.
2. Anda boleh kongsi artikel dgn klik button share di atas atau share url link
3. Untuk button "Email Rakan", anda boleh email kepada diri sendiri terlebih dahulu dan kemudian forward kepada rakan anda.
4. Kalau nak Print, tekan pada keyboard anda: Ctrl dan P serentak.


Jom Sertai Fanpage Blog Ini
Anda akan dapat resepi percuma dan artikel terbaru.
Hanya klik button Like Page dibawah:


Nak TAMBAH INCOME Dgn BISNES MAKANAN???
Persediaan Terbaik Jika Anda Dibuang KerjaJom Belajar Bisnes Bun, Pau Dan Pizza, Klik Disini >>>>Jom Belajar Bisnes Kek & Deco, Klik Disini >>>>Jom Belajar Bisnes Putu Piring, Bambu dan Mayam. Klik Disini >>>Jom Belajar Bisnes Air, Dadih dan Dessert Hotel. Klik Disini >>>Jom Belajar Bisnes Roti Canai Dan Murtabak. Klik Disini >>>Jom Belajar Bisnes Aneka Cakoi dan Donut. Klik Disini >>>Jom Belajar Bisnes Aneka Taufufah dan Air soya. Klik Disini >>>Jom Belajar Bisnes Buat Website dan Grafik. Klik Disini >>>
1. Ebook Kek Batik Coklat Special
2. Ebook Mee Goreng Mamak Restoran
3. Ebook Potong Buah Style Hotel
4. Tips Memulakan Bisnes Makanan

Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.
Utk Ebook ini dihantar ke email anda pada hari ini juga

Artikel Menarik Blog Ini:
Artikel Gempak Blog Ini:
Ruangan Komen
error: Content is protected !!