Bisnes Air Balang Katira Paling Sedap (Testimonial). Untuk Rumah Terbuka, Kenduri, Hari Raya Pun Boleh.

bisnes-air-balang-sedap

Assalamualaikum. Ramai pula yang beli dvd bisnes air di www.bisnesair.com berapa bulan nie. Yang seronoknya bila tengok ramai pembeli yang berjaya memulakan bisnes air balang di bazar. Syukur alhamdulillah. Dapat juga membantu ramai rakyat Malaysia menambah pendapatan melalui bisnes air balang ini. Jom tengok satu testimonial pembeli dvd bisnes air balang. Banyak lagi testimonial pembeli […]

Jom Tgk Video Cabutan Bertuah Guna Stand Mixer & Testimonial Buat Kek Guna Mixer / Oven Kecil Jee

cabutan-bertuah

Alhamdulillah kuiz komen dan menang yang dianjurkan berjalan dengan lancar. Ramai pulak yang sertai dengan komen yang best2. Pening juga kepala saya nak pilih komen terbaik. Namun akhirnya, siap juga video cabutan bertuah yang gempak nie. Siap guna stand mixer tu buat cabutan bertuahnya. Tapi sebelum tu jom tengok dulu testimonial pembeli www.rahsiakek.com dibawah nie. […]

Cara Mendidik Keluarga Dgn Islam Melalui Radio IKIM & Testimonial Hasil Hadiahkan Isteri Ilmu Kek.

ikim

Memang terbaik laaa radio IKIM nie. Asalnya mak saya yang suka buka radio IKIM nieee. Sekarang saya pula buka di rumah saya. InsyaAllah memberi kesan yang sangat positif kepada keharmonian keluarga anda. Tak caya try lee anda buka radio IKIM selalu. Tapi sebelum tu jom tengok dulu testimonial hasil hadiahkan isteri dvd kek niee. Memang […]

Kuiz Komen & Menang Stand Mixer Heavy Duty. Terharu Pulak Baca Komen Peserta Kuiz Nieee

kuiz

Kuiz kali nie memang gempak laa. Hadiahnya pula special gilerrrr. Cornell CSM-EL688SR Heavy Duty Stand Mixer. Perghhh. Memang untung leee sape yang menang nanti.. Kuiznya pula sesangat mudah. Hanya Komen dan menang. Dah ramai yang sertai dan beri komen. Terharu pula saya baca komen2 diaorng nie. Bila baca komen nie, teringat pula kesusahan di waktu […]

Budaya Mengumpat & Mengutuk Hanya Beri Kecelakaan Pada Bisnes, Keluarga dan Diri Anda

islam

Ramai yang tidak sedar banyak kecelakaan dalam hidup mereka berpunca dari tindakan mereka sendiri. Terutamanya dari mulut mereka. Hari ini mereka menyakiti orang lain dgn mengutuk mengumpat. Esok lusa mereka disakiti dgn pelbagai jalan. Kerana Allah s.w.t. maha adil. Ada yang dibalas/disakiti melalui keluarga, tempat kerja, perniagaan, sihir, masalah kewangan dan sebagainya. Sebab dalam Al […]

Mulai 16/2/2016, DVD Masakan Hairul Dlm Bentuk DVD Movie & Boleh Buka Di TV DVD Player, Laptop & Lain2

dvd-HAIRUL

Alhamdulillah, siap juga convert semua DVD masakan dari video ebook kepada video movie. Letih gileeer beb berbulan2 buat demi pelangan tersayang. Yes, akhIrnya siap. So kini semua dvd masakan hairul boleh dibuka di tv dengan dvd player, komputer atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Yup, dvd ini sama seperti dvd movie yang […]

Silat Cekak Dan Silat Kalimah Mmg Best Laa & Testimonial Kek Aiskrim Butterscotch Paling Sedap

silat10

Teringat masa buat persembahan silat kalimah di sekolah menengah dulu. Siap dapat tepukan gemuruh. Dan di UKM pula, saya sertai silat cekak ustaz hanafi. So nak cerita sikit pasal silat nie dari pengalaman saya sendiri. Tapi sebelum tu, jom baca dulu testimonial kek aiskrim butterscotch dari pakej www.deco.rahsiakek.com Kalau buat aiskrim kek nie, sekejap jee […]

7 Keburukan Beli Rumah Depan Sekolah & Testimonial Kek Span Pandan Layer Menjadi Betul

rumah-depan-sekolah

Memang banyak keburukkan membeli rumah di depan sekolah nie. Keburukkannya bila time budak-budak masuk atau balik sekolah. Dengan asap kereta, riuh budak2 sekolah dan bermacam lagi. Memang tension beb. Ok sebelum saya berikan 7 keburukan rumah depan sekolah, apa kata kita tengok dulu testimonial pakej

Resepi 13 Kek Harijadi Dan Dekorasi. Jom Tonton Video Preview Yang Paling Menawan Kalbu Nie.

kek00

Letih betul pada hari pelancaran produk terbaru. Sampai ke subuh siapkan order pembeli. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar dan sambutannya sehebat pelancaran pakej bun dulu. Ada juga kawan bertanya: “Macam mana Hairul promote produk tu, ajar leeee sikit”. Senang jee. Sms jeee ke ribuan bekas pembeli semenjak tahun 2010. Alhamdulillah masih ramai bekas pembeli yang membeli […]

Bagi Mencegah Cetak Rompak, Pembeli Hanya Boleh Bayar Ke 2 Akaun Bank ini shj. Tiada RR & Pengedar

pirate

Untuk makluman….. Pembeli produk saya hanya dibenarkan membuat pembayaran terus ke 2 akaun bank di bawah sahaja. Selain dari akaun bank di bawah adalah tidak dibenarkan sama sekali. Tiada resell right dan Tiada pengedar. Di bawah ini adalah akaun banknya: 1. Star Creative Center (syarikat milik saya) atau 2. Mohd Hairul Bin Hissam (nama saya) […]

7 Cara Jadi Usahawan Makanan Kreatif Berjaya & Testimonial Bisnes Putu Utk Majlis | Putu Dorayaki

kreatif-berjaya

Terfikir pula idea putu dorayaki ala-ala makanan kesukaan Doraemon. Memang meletup laa, kalau sesape buat. Memang benar, kreativiti mampu membantu bisnes makanan anda maju dengan lebih cepat. Namun ia perlu cara yang betul dalam menawan hati pembeli. Ok, sebelum kita bercerita tentang cara menjadi usahawan makanan kreatif berjaya nie, jom baca dulu testimonial dari pembeli […]

Page 1 of 141234567891011121314