Pinjaman Perumahan Saya Berjaya | Tima Kasih RHB Bank

rumah

Hari ini, hari yang paling mengembirakan buat saya. Hari yang paling bertuah. Yess, pinjaman perumahan saya dah berjaya. Alhamdulillah, Allah s.w.t mempermudahkan urusan saya. Berkat doa emak yang baru balik umrah kot. Baru je tengahari tadi selesai tandatangan semua dokumen untuk pinjaman perumahan dengan pihak RHB. Tima kasih tidak terhingga …


Posted by Hairul.com

Ubat Sakit Perut Dengan Picitan Kaki Reflexology

sakit-perut

Puas tak makan sagun dalam artikel resepi sagun sebelum ini? 😀 . Ok semua orang pasti pernah mengalami sakit perut. Perut memulas. Terbaring kesakitan. Memang menyeksakan. Tak kan la asyik telan ubat jeeee 😛 . Jom try perubatan reflexology dari negara cina ini. Ia menggunakan picitan kaki dalam mengubati sakit …


Posted by Hairul.com

Cara Potong Buah Style Hotel Menceriakan Hidangan Anda

potong11

. Kalau anda biasa makan dihotel. Tentu biasa melihat potongan buah seperti ini. Ia sungguh menyelerakan. Menjadikan hidangan lebih menyerlah. Alaaaa hotel 5 star katakan. Tak teringin ke buat sendiri dirumah. Senang je beb buatnya. Anda cukup bertuah kerana saya telah siapkan satu ebook percuma khas buat anda mempelajari teknik …


Posted by Hairul.com

Handphone saya rosak. Baru je bertukar ke Xperia Pro.

sony

Kisah handphoneku rosak. Saya menyedari handphone saya rosak pada 2 pagi selepas terjaga dari tidur. Masa tu jugalah saya survey handphone baru diinternet. Risau beb. Sebab so far, setiap hari siang malam, pagi petang. Ada je yang call dan sms. Kebanyakkan bertanya tentang pakej yang saya jual. Soalan yang kerap …


Posted by Hairul.com

Cara Semak Saman Polis dan Trafik Paling Mudah

sama

. Semenjak buat bisnes online nie, banyak juga lampu merah yang saya langgar. Teruk betul la. Al kisahnya pejabat pos dekat betul dengan rumah saya. Memang dekat. Tetapi, 3 trafik light juga kena lalui. Aduhai, bila time saya je, mesti merah. Kena pula masa dah nak pukul 3.30. Masa nie …


Posted by Hairul.com
error: Content is protected !!