Skim Latihan Siswazah Menganggur Dgn BIsnes Makanan. Betul Ke Jual Putu Mayam Dgn FB Nie

skim-siswazah-menganggur

Ramai betul siswazah menganggur sekarang nie yee…. Mana tak nyeee… Yang baru graduate punya leee ramai. Tapi peluang pekerjaan, tak de laa banyak sangat. Tuuu yang ramai menganggur. Haaaa. NIe ada berita baik tentang skim latihan siswazah menganggur dengan bisnes makanan. Untuk siswazah 1 Malaysia. Memang menarik. Tapi sebelum tu jom tengok dulu testimonial terbaru […]

UbaT Tidur Islamic Terbaik Dari Pengalaman. Komen Peniaga Kek Tentang Video Rahsia Kek

ubat-tidur

Memang tension bila tak boleh tidur malam. Terbaring barjam-jam sampai ke pagi. Dah macam mayat hidup dibuatnya. Nak makan ubat tidur, risau pula kesan sampingan terutama pada ginjal. Saya sendiri manghadapi masalah tidur semenjak tingkatan tiga lagi. Tapi sekarang dah jumpa ubat tidur islamic yg terbaik. Tanpa makan apa2 pil atau ubat. Tapi sebelum tu […]

Ubat Cirit Birit Tradisional Terbaik & Testimonial Jual Sebiji Murtabak Berharga 10 Dollar Di Sydney

cirit-birit

Aduhai. Bila kena cirit birit nie, satu badan sakit dibuatnya. Inilah risiko bila beli makanan kat luar. Saya pulak spesis tak makan ubat, so jangan haraplah nak ke klinik. Saya lebih suka guna picitan kaki reflexology. Namun picitan kaki kurang berkesan untuk cirit birit nie. Alhamdulillah nasib baik ada ubat atau makanan tradisional yang mujarab […]

Semoga Mecca Fund/Makkah Islamic Hotel Menjadi Pengajaran. Testimonial Brother Ensem Bisnes Bun.

mecca-fund

Teringat pula artikel lama saya pada tahun 2011. “Skim cepat kaya akan terus berubah. Siang malam mereka berfikir untuk menipu, sudah tentu strategi mereka sangat advance”. Ia juga menjadi peringatan kepada saya untuk tidak melayan apa jua jenis skim yang menjanjikan pulangan lumayan. Wang tidak akan datang bergolek. Sebelum saya sambung artikel menarik nie, jom […]

Budaya Mengumpat & Mengutuk Hanya Beri Kecelakaan Pada Bisnes, Keluarga dan Diri Anda

islam

Ramai yang tidak sedar banyak kecelakaan dalam hidup mereka berpunca dari tindakan mereka sendiri. Terutamanya dari mulut mereka. Hari ini mereka menyakiti orang lain dgn mengutuk mengumpat. Esok lusa mereka disakiti dgn pelbagai jalan. Kerana Allah s.w.t. maha adil. Ada yang dibalas/disakiti melalui keluarga, tempat kerja, perniagaan, sihir, masalah kewangan dan sebagainya. Sebab dalam Al […]

Sikap Menunjuk2 Ada Bahayanya & Testimonial Hasil Bun, Uli Dengan Tangan Lembut Betul.

tangan-menunjuk

Lama dulu ada kawan chinese tegur. “Eh Hairul, you tak boleh buat artikel tunjuk2 rumah you atau hasil dari bisnes you sebab nanti bla.bla.bla….” Panjang juga dia nasihat. Yelah dia pun dah lama dalam bisnes. Tentu lebih faham risikonya. Sebelum saya sambung ceritanya, jom tengok dulu testimonial dvd www.rahsiabun.com… Lapar pula tengok gambar bun tu. […]

Bisnes Air Balang Katira Paling Sedap (Testimonial). Untuk Rumah Terbuka, Kenduri, Hari Raya Pun Boleh.

bisnes-air-balang-sedap

Assalamualaikum. Ramai pula yang beli dvd bisnes air di www.bisnesair.com berapa bulan nie. Yang seronoknya bila tengok ramai pembeli yang berjaya memulakan bisnes air balang di bazar. Syukur alhamdulillah. Dapat juga membantu ramai rakyat Malaysia menambah pendapatan melalui bisnes air balang ini. Jom tengok satu testimonial pembeli dvd bisnes air balang. Banyak lagi testimonial pembeli […]

Jom Tgk Video Cabutan Bertuah Guna Stand Mixer & Testimonial Buat Kek Guna Mixer / Oven Kecil Jee

cabutan-bertuah

Alhamdulillah kuiz komen dan menang yang dianjurkan berjalan dengan lancar. Ramai pulak yang sertai dengan komen yang best2. Pening juga kepala saya nak pilih komen terbaik. Namun akhirnya, siap juga video cabutan bertuah yang gempak nie. Siap guna stand mixer tu buat cabutan bertuahnya. Tapi sebelum tu jom tengok dulu testimonial pembeli www.rahsiakek.com dibawah nie. […]

Cara Mendidik Keluarga Dgn Islam Melalui Radio IKIM & Testimonial Hasil Hadiahkan Isteri Ilmu Kek.

ikim

Memang terbaik laaa radio IKIM nie. Asalnya mak saya yang suka buka radio IKIM nieee. Sekarang saya pula buka di rumah saya. InsyaAllah memberi kesan yang sangat positif kepada keharmonian keluarga anda. Tak caya try lee anda buka radio IKIM selalu. Tapi sebelum tu jom tengok dulu testimonial hasil hadiahkan isteri dvd kek niee. Memang […]

Kuiz Komen & Menang Stand Mixer Heavy Duty. Terharu Pulak Baca Komen Peserta Kuiz Nieee

kuiz

Kuiz kali nie memang gempak laa. Hadiahnya pula special gilerrrr. Cornell CSM-EL688SR Heavy Duty Stand Mixer. Perghhh. Memang untung leee sape yang menang nanti.. Kuiznya pula sesangat mudah. Hanya Komen dan menang. Dah ramai yang sertai dan beri komen. Terharu pula saya baca komen2 diaorng nie. Bila baca komen nie, teringat pula kesusahan di waktu […]

Mulai 16/2/2016, DVD Masakan Hairul Dlm Bentuk DVD Movie & Boleh Buka Di TV DVD Player, Laptop & Lain2

dvd-HAIRUL

Alhamdulillah, siap juga convert semua DVD masakan dari video ebook kepada video movie. Letih gileeer beb berbulan2 buat demi pelangan tersayang. Yes, akhIrnya siap. So kini semua dvd masakan hairul boleh dibuka di tv dengan dvd player, komputer atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Yup, dvd ini sama seperti dvd movie yang […]

Page 1 of 141234567891011121314